Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Β Εκασδυμ - Θέσεις 9-10 ΑΣ Ελπίδα Εορδαίας 62 – 68 Αναγέννηση Εράτυρας Τμημα Καλαθοσφαίρισης

Στον δεύτερο αγώνα-γιορτή, που κάθε χρόνο οι δύο ομάδες δίνουν, νικήθηκε για πολλοστή φορά η μπασκετική απομόνωση και η αμφισβήτηση της ποιότητας των προθέσεων μας, ως σωματεία.

 Την ίδια στιγμή που οι οικονομική κρίση, η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία και η μετανάστευση των νέων της περιοχής μας, για αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό ή άλλες πόλεις της Ελλάδος, η Εράτυρα και η Ελπίδα προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να συσπειρώσουν νέους αθλητές και φίλους του αθλήματος. Οι μεν στη περιοχή της Εράτυρας και της Γαλατινής οι δε στο χωριό του Περδίκκα και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Θεωρούμε ότι η προσπάθεια μας σιγά σιγά καρποφορεί και σίγουρα δε θα σταματήσει, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες ή απόψεις ορισμένων.
Στα αγωνιστικά τώρα, με την ομάδα της Εράτυρας να κυριαρχεί στις ρακέτες (27 επιθετικά), η ομάδα της Ελπίδας προσπάθησε να ροκανίσει την διαφορά των 7 πόντων που πήρε η Εράτυρα στο τελευταίο 2λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε την διάφορα στο καλάθι αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Καλή η διαιτησία Παυλόπουλου-Σταμπουλή.
Τα δεκάλεπτα. 11-14, 15-19(26-33), 15-15, 21-20
Ελπίδα : Ταργοντσίδης, Κωτσίδης, Αβραμίδης 10, Παπουλίδης 24(4), Ιτσαρής 9(3), Μίχος, Κουδούνας 2 , Λαφαζανιδης 10, Αθανασιάδης 7
Ερατυρα : Τσουκάς 9, Πάτρας 4, Μανώλης 6, Παγούνης 12(4), Βάρος 10, Χιώλος 5, Καρπουζάς 2, Μέτσιος 20(1)
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος έλαβαν τέλος.
Συνεχίζονται αυτές του τμήματος Παμπαίδων ενώ γίνονται διεργασίες για τη διεξαγωγή φιλικών στην κατηγορία των Μίνι, για τις οποίες θα ενημερωθείτε μέσα από αυτή τη σελίδα.
🛡Υπόλοιπες δράσεις της ομάδας:
🏀Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα μας έχει προγραμματίσει συνέλευση μεταξύ διοίκησης, παικτών και μελών του συλλόγου για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και τον προγραμματισμό της νέας.
⛹️‍♂️Επίσης, οργανώνεται ανεπίσημο τουρνουά 3x3 μαζί με τη δέσμευση μας να περαστούν διχτάκια στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, για τους μικρούς αθλητές και μαθητές της περιοχής μας, μετά το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων τους.
😏Τέλος, η ομάδα μας, μόλις ολοκληρώσει τις συναντήσεις της θα ανακοινώσει για το καλοκαίρι μια δράση - έκπληξη για το μπασκετικό κοινό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Ptolemaida Easter 3on3

  EASTER 3on3 στην Πτολεμαΐδα Την Πέμπτη, 20/4 και για μία μέρα, 16 ομάδες από Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη και Σκόπια θα διεκδικήσουν τ...