Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Final Four παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2020


Συγκίνηση και χαρά για την εξέλιξη του Παύλου Βασιλειάδη ένα παιδί τον ακαδημιών μας που πρόλαβε να αγωνιστεί με τους παμπαίδες και το ανδρικό της ομάδας μας.
Ο Παύλος ξεκίνησε στις ακαδημίες του συλλόγου  μας το 2013 με την προπονητική καθοδήγηση του Στέφανου Φωτιάδη, την αγωνιστική περίοδο 2018-19  δόθηκε αρχικά δανεικός στην  Καστόρια όπου πήρε μέρος στο finalfour παίδων  και προσπάθησε να δώσει στην Καστόρια(στις  λίγες ευκαιρίες που πήρε) τον  τίτλο του πρωταθλητή
maksports


Ότι δεν κατάφερε το  2018-19 το κατάφερε με την νέα του ομάδα ,  με τις εμφανίσεις του βοήθησε τους Διόσκουρους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα παίδων. Στον τελικό ο Παύλος ήταν καταιγιστικός, στην άμυνα  με κοψίματα και συλλογή αμυντικών ριμπάουντ έδινε αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του, ενώ στην επίθεση  με 28 πόντους έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Διόσκουρων. Ο τίτλος του MVP του final four αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας που κάνει ο Παύλος στο άθλημα που αγαπά.
Το ΔΣ της ομάδας μας συγχαίρει τον Παύλο, τον Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης, την οικογένεια και τους προπονητές που βοήθησαν στην εξέλιξη του αθλητή μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Ptolemaida Easter 3on3

  EASTER 3on3 στην Πτολεμαΐδα Την Πέμπτη, 20/4 και για μία μέρα, 16 ομάδες από Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη και Σκόπια θα διεκδικήσουν τ...