Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

3on3 27-28/12/2018.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Με  επιτυχία  έκλεισε το διήμερο χριστουγεννιάτικο τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του  Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα Εορδαίας. Είκοσι μία ομάδες από Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Γρεβενά και Θεσσαλονίκη διεκδίκησαν επί ίσοις όροις την πρόκριση στα τελικά και την κατάκτηση των μεταλλίων.

 
 Στους ημιτελικούς οι Beach Jumpers από Θεσσαλονίκη επικράτησαν με 19-17 της ομάδας Γκόσης, ενώ τα Σκυλιά και οι Wish αναδείχτηκαν ισόπαλοι  με 12-12, στην παράταση τα Σκυλιά έκαναν την υπέρβαση παίρνοντας την νίκη με 14-13

.

 Στον τελικό τα Σκυλιά  έμειναν από δυνάμεις και οι Beach Jumpers επικράτησαν εύκολα με 21 – 13.

 
 Στο διαγωνισμό τρίποντων ο Τσολάκης Γιώργος κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ στον διαγωνισμό του κοινού, ο Μπάρπάς Ευθύμης κατάφερε να σκοράρει από το κέντρο και κέρδισε το δώρο των Battlenet.
  
Στην κλήρωση των αθλητών ο Τσολάκης Γιώργος κέρδισε τη δώρο επιταγή για αγορά από το κατάστημα Μεταξά sports  
  

Τις απονομές έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καρακασίδης.

                                           
 Μετάλλια δόθηκαν στον ¨γηραιότερο¨ παίκτη, στις δυο κοπέλες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, αλλά και στον κ. Καρακασίδη που τίμησε με την παρουσία του για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση. 
                   
  Σημαντική ήταν επίσης, η βοήθεια της Περιφέρειακής Ενότητας Κοζάνης μιας και η ΕΠΤΑΚ ήταν συνδιοργανωτής του τουρνουά. Την εκδήλωσή μας στήριξε ο πρόεδρός και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με την παραχώρηση του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.
  Επιπλέον, συνέβαλαν στη διοργάνωση του τουρνουά, η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., η Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας που όρισε τους διαιτητές στο τουρνουά, το Δ.Σ. της Ελπίδας Εορδαίας Περδίκκα και κυρίως  οι  μικροί (Παύλός -Μάριος(Ελπίδα), Ανέστης-Δημήτρης(Φοίνικα)) και μεγάλοι αθλητές(Τσολάκης Χρήστός, Σάκης Κουντουρατζόγλου, Αβραμίδης Παναγιώτης), των τμημάτων της ομάδας μας που ήταν και η ψυχή του τουρνουά .   
 
  Σαν σωματείο επιθυμούμε ο κόσμος να βρεθεί όλο και πιο κοντά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να στηρίξει τις ομάδες μπάσκετ, που εκπροσωπούν τη πόλη μας.

 Για λάθη ή παραλήψεις η ομάδα μας υπόσχεται, μία αρτιότερη διοργάνωση μελλοντικά.
  Το φωτογραφικό υλικό από τον Βελεντακη Διονυση, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δείχνει την δυναμική της εκδήλωσης και θα αφήσει ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες
Η εκδήλωση από οικονομικής πλευράς έκλεισε κερδοφόρα φέτος, και τα αποτελέσματα θα τα δείτε προσεχώς στις μπασκέτες της πόλης μας
Αναλυτικά όλο το τουρνουά και τα αποτελέσματα στο
https://www.facebook.com/pg/ElpidaEordaias/photos/? tab=album&album_id=308333279805999
 more photos here
Δ.Σ. Α.Σ. Ελπίδα Εορδαίας (Περδίκκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Ptolemaida Easter 3on3

  EASTER 3on3 στην Πτολεμαΐδα Την Πέμπτη, 20/4 και για μία μέρα, 16 ομάδες από Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη και Σκόπια θα διεκδικήσουν τ...